Přejít k obsahu

Výzva "Měsíční vytrvalec"

Vážení zaměstnanci a studenti ZČU,

současná situace je novou výzvou, jak se udržovat v kondici. Proto jsme na KTS připravili soutěž studentů a zaměstnanců jednotlivých fakult a mimofakultních pracovišť (CIV,rektorát apod.) ZČU v Plzni nebo nezařazení jednotlivci mohou soutěžit za některou z fakult dle svého výběru.

Katedra tělesné výchovy a sportu na ZČU v Plzni vyhlašuje, pod záštitou děkana FST doc. Ing. Milan Edl Ph.D., výzvu „Měsíční vytrvalec“ ve dvou disciplínách, v běhu/chůzi a jízdě na kole/koloběžce. Každá disciplína se boduje zvlášť. Průběžné stavy najetých a uběhnutých kilometrů fakult a mimofakultních pracovišť budeme vyhodnocovat po týdnu a každá fakulta či pracoviště tak má možnost získat body do celkového hodnocení. Průběžné výsledky budeme sdílet na našich sociálních sítích viz. níže, kde zveřejníme i konečné výsledky. Vítězná fakulta/pracoviště ZČU obdrží titul „ Měsíční vytrvalec“ a sud piva.

Výsledky zasílejte pomocí screenu mobilních aplikací např. sporttrackeru, endomondo apod. na messenger Katedry tělesné výchovy a sportu ZČU v Plzni nebo na emailovou adresu inbodykts@seznam.cz. Při zaslání výsledku nezapomeňte uvést vaši fakultu nebo mimofakultní pracoviště  ZČU. 

Po doběhnutí či dojetí na kole se také vyfoťte, fotku nahrajte do stories na instagramu, označte tam náš instagramový účet kts.zcu a můžeme se tak všichni předhánět J.

Pravidla:
Soutěž probíhá ve dvou disciplínách (běh/chůze, jízda na kole/koloběžka), které vyhodnocujeme týdně a připisujeme body do celkového hodnocení.

Týdenní hodnocení:

První tým dostane 9 bodů, druhý 8 bodů apod., poslední fakulta v dané disciplíně dostane 1 bod.

Celkovým vítězem výzvy bude fakulta, která získá nejvíce bodů za 4 týdny.

Soutěž bude probíhat celý měsíc od 19.10. do 16.11.

Sociální sítě KTS:

Facebook: Katedra tělesné výchovy a sportu ZČU v Plzni

Instagram: kts.zcu


16.10.20
Zpět na seznam aktualit

Patička