Přejít k obsahu

Startuje ,,Měsíční vytrvalec"

MĚSÍČNÍ VYTRVALEC

Vážení zaměstnanci, studenti a absolventi ZČU,

Měsíční vytrvalec (MV) je opět tady! Stejně jako v předešlých letech Vás chceme motivovat k pohybu. Proto jsme na KTS znovu připravili soutěž pro studenty, zaměstnance a absolventy jednotlivých fakult, VŠ ústavů a rektorátních pracovišť. Nově se do akce zapojí i studující Univerzity třetího věku (U3V) ZČU v Plzni.

MV bude mít i letos CHARITATIVNÍ podtext. Kilometry, které soutěžící urazí, se vlivem dobré vůle jednotlivých fakult a pracovišť přemění na koruny. Tentokrát podpoříme Nicolase, jehož příběh si přečtěte zde - https://info.zcu.cz/clanek.jsp?id=5210&pk_campaign=Email-2023-03

Katedra tělesné výchovy a sportu na ZČU v Plzni vyhlašuje, pod záštitou rektora ZČU prof. RNDr. Miroslava Lávičky, Ph.D. výzvu „Měsíční vytrvalec“ ve dvou disciplínách:
1) běh/ chůze
2) jízda na kole/ koloběžce/ inline bruslích

Pravidla soutěže:
Každá disciplína se boduje zvlášť. Průběžný počet uražených kilometrů soutěžících týmů se vyhodnocuje vždy po týdnu. Každý tým má možnost získat body do celkového hodnocení. Výsledky budeme sdílet na webu https://vytrvalec-kts.zcu.cz i našich sociálních sítích - viz níže. Vítězná fakulta/ pracoviště ZČU obdrží titul „Měsíční vytrvalec“ a sud piva. Vítězství obhajuje již podruhé Fakulta zdravotnických studií!

Cílenou pohybovou aktivitu zaznamenejte prostřednictvím některé přehledné mobilní aplikace na svůj telefon a nahrajte na web https://vytrvalec-kts.zcu.cz.

Registrace pro studenty a zaměstnance na web:
Přihlásíte se pomocí orionlogin@gapps.zcu.cz a přidáte aktivitu v záložce Nahrát aktivitu.

Registrace pro absolventy na web:
Absolventi se musí registrovat prostřednictvím registračního formuláře na webu, v záložce registrace, přihlásíte se pomocí zvoleného emailu a přidáte aktivitu v záložce Nahrát aktivitu.

Po cílené pohybové aktivitě se můžeme vyfotit, fotku nahrát do stories na Instagram, označit instagramový účet kts.zcu a sdílet naše úsilí.

Cílená pohybová aktivita = Jdu si zaběhat, zapnu si aktivitu a vypnu si aktivitu. Jdu se projít, zapnu si aktivitu a vypnu si aktivitu. Jedu na kole, zapnu si aktivitu a vypnu si aktivitu.
Cílená pohybová aktivita NENÍ součet nachozených kilometrů za den.

Hodnocení:
Každý týden se vyhodnocuje počet uražených kilometrů v daných disciplínách.
První tým dostane např. 15 bodů (podle počtu zúčastněných fakult a pracovišť), druhý 14 bodů, třetí 13 bodů apod. v každé disciplíně.
Celkovým vítězem Výzvy se stane tým, který získá nejvíce bodů za 4 týdny v součtu obou disciplín.
Soutěž začíná 3.4.2023 – 30.4.2023
V průběhu soutěže budou vyhlášeny i extra body za extra výzvy.

Sociální sítě KTS:
Facebook: Katedra tělesné výchovy a sportu ZČU v Plzni
Instagram: kts.zcu
Web: kts.zcu.cz


30.03.23
Zpět na seznam aktualit

Patička