Přejít k obsahu

Pravidla

MĚSÍČNÍ VYTRVALEC

Vážení zaměstnanci, studenti a absolventi ZČU,

MĚSÍČNÍ VYTRVALEC (MV) je opět tady! Stejně jako v loňském roce Vás chceme motivovat k pohybu. Proto jsme na KTS znovu připravili soutěž studentů, zaměstnanců a absolventů jednotlivých fakult a mimofakultních pracovišť (UJP, NTC, rektorátní a servisní pracoviště) ZČU v Plzni.

MV bude mít i tento rok CHARITATIVNÍ podtext. Kilometry, které soutěžící urazí se přemění na koruny. Tentokrát podpoříme Kubíka, jehož příběh si přečtěte v odkazu. Za každý uběhnutý, ujetý, nachozený kilometr - 1 km = 1 Kč.

https://davidagolias.cz/jakub-silhanek/

Katedra tělesné výchovy a sportu na ZČU v Plzni vyhlašuje, pod záštitou děkana FST doc. Ing. Milana Edla Ph.D., výzvu „Měsíční vytrvalec“ ve dvou disciplínách, v běhu/chůzi a jízdě na kole/koloběžce/bruslích.

Každá disciplína se boduje zvlášť. Průběžný počet najetých a uběhnutých kilometrů fakult a mimofakultních pracovišť budeme vyhodnocovat po týdnu a každá fakulta či pracoviště mají možnost získat body do celkového hodnocení. Výsledky budeme sdílet na našich sociálních sítích viz níže. Vítězná fakulta/pracoviště ZČU obdrží titul „ Měsíční vytrvalec“ a sud piva. Vítězství obhajuje Fakulta zdravotnických studií!

Průběh:

Pohybovou aktivitu (PA) zaznamenejte prostřednictvím některé přehledné mobilní aplikace na svůj telefon a zašlete na jednu z uvedených možností:

1) Messenger - Katedra tělesné výchovy a sportu ZČU v Plzni
2) Instagram - kts.zcu

3) Emailová adresa sport@kts.zcu.cz

4) Strava: Měsíční vytrvalec 2021 - https://www.strava.com/clubs/990554

Při zasílání PA nezapomeňte uvést Vaši fakultu nebo mimofakultní pracoviště ZČU a zda-li jste student, zaměstnanec nebo absolvent.
Po dosportování se vyfoťte, fotku nahrajte do stories na Instagram, označte instagramový účet kts.zcu a hecujte se, soutěžte a sdílejte vaše úsilí.

Pravidla:
Soutěž probíhá ve dvou disciplínách (běh/chůze, jízda na kole/koloběžka/brusle), které vyhodnocujeme týdně a připisujeme body do celkového hodnocení.

Týdenní hodnocení (vždy vyhodnoceno v neděli toho týdne v 23:59):

První tým dostane 15 bodů (podle počtu zúčastněných fakult a pracovišť), druhý 14 bodů, třetí 13 bodů apod. 

Celkovým vítězem výzvy bude fakulta, která získá nejvíce bodů za 4 týdny.

Soutěž začne 13.10.2021 a skončí 12.11.2021.
V průběhu soutěže můžou být vyhlášeny i extra body za extra výzvy.

Výsledky z vytrvalce 2020 najdete na http://kts.zcu.cz/Mesicni_vytrvalec/2020/

Sociální sítě KTS:

Facebook: Katedra tělesné výchovy a sportu ZČU v Plzni

Instagram: kts.zcu

www.kts.zcu.cz

Patička